Acasa > noutati > cursuri-gratuite

CURSURI GRATUITE

Organizare cursuri gratuite

CURSURI GRATUITE

Asociația Psihologilor Gorjeni , în parteneriat cu - Fundația Orizont, Asociația Agora și DBC SRL - organizează cursuri de calificare/ recalificare/ în cadrul proiectelor pe care le derulează împreună cu aceștia, până la sfârșitul anului 2018.
Cursurile se adresează inerilor între 16 și 24 ani care nu au un loc de muncă sau care nu urmează o formă de învățământ.

Se asigură transport gratuit, din localitățile de domiciliu la cea în care se desfășoară cursurile și retur, servicii de catering și un premiu în bani/fiecare participant. La sfârșitul cursurilor vor fi obținute certificate de calificare/recalificare recunoscute pe plan național și european, pentru următoarele meserii: Bucătar, Ospătar, Lucrător în comerţ, Manichiurist/ Pedichiurist, Zidar, pietrar tencuitor, Coafor și Dulgher, tamplar, parchetar. La finalizarea programului de formare, absolvenții vor fi sprijiniți să ocupe un loc de muncă.

Cursurile se desfășoară la sediile/punctele de lucru ale entităților care le organizează sau în localitatea dumneavoastră. Mai multe detalii puteţi obţine la biroul din Târgu-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 36, (lângă Muzeul Județean) telefon 0253/213041, e-mail: contact@apsg.eu , Web: www.apsg.ro. Inscrie-te acum!