Acasa > portal > sesine-de-informare-colegiul-economic-virgil-madgearudin-targu-jiu

Sesine de informare - Colegiul Economic "Virgil Madgearu"din Targu Jiu

Anunt,

Asocatia Psihologilor Gorjeni organizeaza in data de 07.10.2020, incepand cu ora 10:45, la Colegiul Economic "Virgil Madgearu"din Targu Jiu,Seminarul de informare nr. 4 in cadrul proiectului POCU/633/6/14/130 472 “FII SMART ! Practică inovativă - Succes în carieră”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Proiectul este implementat de Fundatia Orizont in parteneriat cu Asociatia Psihologilor Gorjeni.

Obiectiv general al proiectului: Cresterea pariciparii elevilor din invatamantul profesional si liceal (ISCED 2-3, nivel de calificare 3-4) din judetele Dolj si Gorj la programe de invatare la locul de munca/stagii de practica, inclusiv firme de exercitiu, prin parteneriat social cu mediul de afaceri din sectoarele economice cu potential competitiv si din domeniile de specializare inteligenta (industrie si servicii), centrat pe formarea si dezvoltarea de competente profesionale si transversale cerute pe piata muncii, inclusiv pentru categoriile dezavantajate de persoane.

Grupul tinta este format din 222 de elevi (ISCED 3, nivel de calificare 3 – 4) inmatriculati in sistemul national de invatamant profesional si liceal tehnologic, cu calificari din sectoarele industrie si servicii, cu domiciliul sau resedinta in Regiunea Sud-Vest Oltenia, inclusiv din categoriile dezavantajate de persoane, din care minim 25 elevi din mediul rural.

Din cei 222 elevi din grupul tinta:

-182 elevi vor participa la programe de invatare la locul de munca/stagii de practica;

-40 elevi vor participa la firme de exercitiu.

Elevii din grupul tinta provin din urmatoarele institutii de invatamant:

□ Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Craiova;

□ Colegiul Tehnic Stefan Milcu Calafat;

□ Colegiul Auto Traian Vuia Targu Jiu;

□ Colegiul Economic Virgil Madgearu Targu Jiu.

Proiectul pune accent pe sectoarele cu potential competitiv identificate conform SNC si domeniile de specializare inteligenta conf SNCDI, prin calificarile profesionale carora se adreseaza, preponderent: Mecanic, Mecanic auto, Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii, Tehnician proiectant, Technician in turism si alimentatie, Tehnician in activitati economice, Tehnician in activitati de comert, Tehnician in gastronomie, Tehnician analiza produse alimentare, Organizator banqueting, Bucatar sau Ospatar etc.

Date de contact:

Asociatia Psihologilor Gorjeni

Adresa: Strada Tudor Vladimirescu, nr. 36,Tg. Jiu, Gorj

Facebook:https://www.facebook.com/Psihologi

Site:www.apsg.ro